lørdag den 17. februar 2018

content management system

Gå til alle sider på dit websted, og en redigering værktøjslinje giver dig alle de funktioner, du har brug for at opdatere din hjemmeside. Ingen skræmmende manualer, ingen komplicerede administration grænseflader - bare peg og klik og du har verden for dine fødder.
Vi er et open source content management system (CMS) for folk, der ønsker en professionel internet tilstedeværelse, som er nemt at vedligeholde. State-of-the-art systemets struktur tilbyder en høj sikkerhedsstandard og giver dig mulighed for at udvikle søgemaskinevenlige hjemmesider, som også er tilgængelige for mennesker med handicap. Desuden kan systemet udbygges fleksibelt og billigt. 
Nem styring af brugerrettigheder, Live Update Service, den moderne CSS rammer ogmange allerede er integreret moduler (nyheder, kalender, formularer, etc.) har hurtigt gjort Contaoen af ​​de mest populære open source content management systemer på markedet.

 • Online tidsskrifter og aviser.
 • eCommerce sites.
 • Extranet og intranet.
 • By-portaler
 • Offentlige websteder.
 • Small business websites.
 • Websites til Non-profit og organisationer.
 • EU-baserede portaler.
 • Kirke, klub og hold hjemmesider.
 • Personlige eller familiemæssige hjemmesider.
 • Marketing fokuseret sites for en virksomhed.
 • Enhver skole, gymnasium eller universitet hjemmeside.
 • Mange online communities.
 • Alt andet du kan drømme op!

At opbygning- og drive en hjemmeside er to meget forskellige udfordringer. Ganske vist kan en person bære begge kasketter, men processen med at lancere en stor hjemmeside er meget forskelligt fra at køre en stor hjemmeside over tid. Med os kan du gøre begge dele: at bygge og drive alle størrelser af hjemmesider: Fra malermester Hansen til Coca-cola. Mange CMS'er er designet af udviklere, for udviklere. Opbygge og vedligeholde et websted med disse systemer kan være temmelig kompliceret og skræmmende for nogen, der ikke kan eller vil programmere.
At tilføje ny funktionalitet kræver at du har en form for teknisk indsigt, men det kun hvis du ønsker selv at udvikle moduler eller objekter til din løsning.
Med os, får du det bedste fra alle verdener. Alle kan begynde at lave deres egen hjemmeside på få minutter og det eneste kendskab man skal have på forhånd, er kendskab til et tekstbehandlingsprogram. Redigering er super let; bare tryk på det du ønsker at ændre.
Udviklere har mulighed for at lave alt fra super simple hjemmesider til opbygning af meget avancerede web-applikationer.
Ja, vi er piv Gratis og Open Source (FOSS) under MIT softwarelicens . Denne licens blot beskytter vores ansvar og lader dig gøre noget, du ønsker. Vi ønskede alle fra en lille virksomhed til en internet-start for at være i stand til lovligt at bruge kaboozu som en grundlæggende del af deres forretning.

Det vil altid være gratis. Der er ingen Enterprice udgave af systemet. systemet gør alt, hvad du virkelig har brug for, uden at det skal koste en bunke penge. vi lever sit eget liv og der vil være aktiv på udviklingsfronten for altid - systemets kernen ejes ikke af nogle bestemte, men af alle! Der er et voksende fællesskab og markedsplads fyldt med add-ons, som ikke er alle gratis . På denne måde er selv små bidrag med til at der fortsat kan udvikles på kernefunktionaliteten som alle har interesse i.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Hvad er et CMS

Et CMS (Content Management System) er et program, der bruges til at styre indholdet på en hjemmeside - tekst, billeder, menu, kontaktformu...